Lion sitting on couch : Stockfoto
(Panthera leo)


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Lion sitting on couch

Credits: 
Matthias Clamer
Bijschrift:
(Panthera leo)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200355486-005
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.762 x 4.649 px (31,85 x 39,36 cm) - 300 dpi - 8,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lion Sitting On Couch Stockfoto 200355486-005Leeuw,Zitten,Humor,Sofa,Woonkamer,Overheersing,Ten voeten uit,Binnenopname,In de camera kijken,Tam,Zonder mensen,Fat Cat - Engelse uitdrukking,Ruler of the Roost - Engelse uitdrukking,Safaridieren,Buiten de context,Comfortabel,Eén dier,Fotografie,Huisdier,Idee,Kleurenfoto,Knus,Onderdeel van een serie,Verticaal,Wilde dierenPhotographer Collection: Stone (Panthera leo)