Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lion sitting on couch : Stockfoto
(Panthera leo)

Lion sitting on couch

Credits: 
Matthias Clamer
Bijschrift:
(Panthera leo)
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200355486-005
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.762 x 4.649 px (31,85 x 39,36 cm) - 300 dpi - 8,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lion Sitting On Couch StockfotoLeeuw,Zitten,Sofa,Humor,Overheersing,Woonkamer,Ten voeten uit,Binnenopname,Tam,In de camera kijken,Safaridieren,Zonder mensen,Ruler of the Roost - Engelse uitdrukking,Buiten de context,Comfortabel,Eén dier,Fotografie,Huisdier,Idee,Kleurenfoto,Knus,Onderdeel van een serie,Verticaal,Wilde dierenPhotographer Collection: Stone (Panthera leo)