Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lion cubs hunting zebra. : Stockfoto
Serengeti National Park, Arusha, Tanzania, Africa, East Africa

Lion cubs hunting zebra.

Credits: 
Doug Steakley
Bijschrift:
Serengeti National Park, Arusha, Tanzania, Africa, East Africa
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148510583
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.256 x 2.832 px (36,03 x 23,98 cm) - 300 dpi - 5,95 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lion Cubs Hunting Zebra StockfotoLeeuw,Jagende dieren,Safaridieren,Serengeti National Park,Tanzania,Afrika,Saamhorigheid,Zebra,Leeuwenwelp,Wilde dieren,Arusha National Park,Arusha Regio,Biodiversiteit,Buitenopname,Dag,Dier,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Drie dieren,Fotografie,Grote kat,Horizontaal,Jong dier,Katachtigen,Kleurenfoto,Lucht,Ongetemde kat,Onscherpe achtergrond,Oost-Afrika,Techniek,Tekstveld,Waakzaamheid,Welp,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: Lonely Planet Images Serengeti National Park, Arusha, Tanzania, Africa, East Africa