Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Line Of Oars : Stockfoto
The Oxford rowing crew holding their oars aloft during training for the annual University boat race with Cambridge.

Line Of Oars

Credits: 
J A Hampton
Bijschrift:
The Oxford rowing crew holding their oars aloft during training for the annual University boat race with Cambridge.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HN4582-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.487 x 2.678 px (29,52 x 22,67 cm) - 300 dpi - 1,72 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Line Of Oars StockfotoSportrace,Zwart-wit,Roeisport,Wrikken,Engeland,1954,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Buitenopname,Conformiteit,Consumerproduct,Een groep mensen,Europa,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Mensen op een rij,Middelgrote groep mensen,Peddel,Rivier,Sport,Sportartikelen,Vervoer,VolwassenPhotographer Collection: Hulton Archive The Oxford rowing crew holding their oars aloft during training for the annual University boat race with Cambridge.