line drawing dominos sugar factory  in brooklyn ny : Stockfoto
dominos sugar factory, now closed and sold and ready to be demolished. photographic line drawing

Line drawing dominos sugar factory in brooklyn ny

Credits: 
Michael Duva
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
dominos sugar factory, now closed and sold and ready to be demolished. photographic line drawing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88556840
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.330 x 4.995 px (28,19 x 42,29 cm) - 300 dpi - 12,4 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Line Drawing Dominos Sugar Factory In Brooklyn Ny StockfotoArchitectuur,Bedrijfsleven,Brooklyn - New York,Buitenopname,Dag,Distilleerderij,Fabriek,Fotografie,Gebouw exterieur,Idee,Industrie,Line art,Produceren,Schoorsteen,Stad New York,Suikerfabriek,Verticaal,Verwerkingsfabriek,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica michael duvadominos sugar factory, now closed and sold and ready to be demolished. photographic line drawing