line drawing dominos sugar factory  in brooklyn ny : Stockfoto
dominos sugar factory, now closed and sold and ready to be demolished. photographic line drawing


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Line drawing dominos sugar factory in brooklyn ny

Credits: 
Michael Duva
Bijschrift:
dominos sugar factory, now closed and sold and ready to be demolished. photographic line drawing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88556840
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.330 x 4.995 px (28,19 x 42,29 cm) - 300 dpi - 12,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Line Drawing Dominos Sugar Factory In Brooklyn Ny StockfotoFabriek,Line art,Produceren,Distilleerderij,Stad New York,Zonder mensen,Industrie,Verwerkingsfabriek,Architectuur,Bedrijfsleven,Brooklyn - New York,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Idee,Schoorsteen,Suikerfabriek,VerticaalPhotographer Collection: Photonica michael duvadominos sugar factory, now closed and sold and ready to be demolished. photographic line drawing