Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Line at movie theatre, NYC (vintage) : Stockfoto
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Line at movie theatre, NYC (vintage).

Line at movie theatre, NYC (vintage)

Credits: 
George Marks
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
UNITED STATES - CIRCA 1950s: Line at movie theatre, NYC (vintage).
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
53329672
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
2.807 x 3.548 px (23,77 x 30,04 cm) - 300 dpi - 4,81 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Line At Movie Theatre Nyc Stockfoto1950-1959,Alleen volwassenen,Bioscoop,Bord,Buitenopname,Consumerproduct,Dag,Feesttent,Fotografie,Grote groep mensen,In de rij staan,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Mid-Atlantische Verenigde Staten,Noord-Amerika,Retrostijl,Staat New York,Stad,Stad New York,Stadsstraat,Straat,Ten voeten uit,Verenigde Staten,Verticaal,Verwachting,Vrije tijd,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive UNITED STATES - CIRCA 1950s: Line at movie theatre, NYC (vintage).