Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lilac Breasted Roller Bird, Moremi, Botswana : Stockfoto
BOTSWANA - JULY 01: Lilac Breasted Roller Bird, Moremi Game Reserve, Botswana, Southern Africa.

Lilac Breasted Roller Bird, Moremi, Botswana

Credits: 
Tim Graham
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
BOTSWANA - JULY 01: Lilac Breasted Roller Bird, Moremi Game Reserve, Botswana, Southern Africa.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10066698q-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.473 x 5.259 px (29,40 x 44,53 cm) - 300 dpi - 15,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist
Lilac Breasted Roller Bird Moremi Botswana StockfotoAfrika,Archeologie,Blauw,Boom,Botswana,Britse Rijk,Buitenopname,Camerastandpunt,Dag,De Natuurlijke Wereld,Dier,Dierenvleugel,Eén dier,Fotografie,Groen,Kale boom,Kijken naar,Kleurenfoto,Levendige kleur,Lichaamsdeel van dieren,Milieubehoud,Moremi Safaripark,Nationaal Park,Natuur,Neerstrijken,Onscherpe achtergrond,Pastelkleurig,Portret,Reisbestemmingen,Reizen,Rusten,Safari,Snavel,Spionage en toezicht,Staan,Standpunt,Tak,Tekstveld,Ten voeten uit,Veer,Verticaal,Verwachting,Vogel,Vogelen,Vorkstaartscharrelaar,Vrijheid,Waakzaamheid,Wachten,Wilde dieren,Zonder mensen,Zoogdier,ZorgeloosPhotographer Collection: The Image Bank BOTSWANA - JULY 01: Lilac Breasted Roller Bird, Moremi Game Reserve, Botswana, Southern Africa.