Like icon in the street : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Like icon in the street

Credits: 
Miguel Navarro
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Display - Fotobehang, Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
175369126
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.577 x 5.500 px (38,75 x 46,57 cm) - 300 dpi - 15,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Like Icon In The Street StockfotoGroot,Stad New York,Sculptuur,Gebouw exterieur,Duim omhoog,Modern,Verbinding,Stad,Architectuur,Stoep,Techniek,Absentie,Communicatie,Buitenopname,Symbool,Vind ik leuk-knop,Bizar,Digitaal samengesteld beeld,Mensen op de achtergrond,Stadsleven,Dag,Menselijke hand,Verenigde Staten,Zebrapad,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Verticaal,WolkenkrabberPhotographer Collection: Stone Miguel Navarro