Light579 : Stockfoto
Young woman with eyes closed deep in thought


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Light579

Credits: 
Nick Dolding
Bijschrift:
Young woman with eyes closed deep in thought
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
131524959
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.913 x 3.685 px (41,60 x 31,20 cm) - 300 dpi - 5,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Light579 StockfotoMet de ogen dicht,Staan,Witte achtergrond,Beschouwing,Blond haar,Dagdromen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Elegantie,Escapisme,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Golvend haar,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Onschuld,Studiofoto,VolwassenPhotographer Collection: Stone nick doldingYoung woman with eyes closed deep in thought