Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
LIFE GUARD STATION, SOUTH BEACH, FLORIDA : Stockfoto

LIFE GUARD STATION, SOUTH BEACH, FLORIDA

Credits: 
James Randklev
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Uitgeverij van kalenders, Uitgeverij van posters, Uitgeverij van wens-/briefkaarten, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Kalender voor verkoop in de detailhandel, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Europa, Noord-Amerika, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10187979
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.743 x 3.753 px (40,16 x 31,78 cm) - 300 dpi - 5,81 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Life Guard Station South Beach Florida StockfotoBuitenopname,Dag,Florida - Verenigde Staten,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Kleurenfoto,Miami,Miami Beach,Noord-Amerika,Reisbestemmingen,South Beach,Stad,Strand,Strandwacht huisje,Vakantie,Verenigde Staten,Verzadigde kleur,Water,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank