Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
LHemisferic and Palacio de las Artes Reina Sofia at Ciudad de las Artes y de las Ciencias (city of arts and sciences). : Stockfoto
Spain, Valencia, Valencia

LHemisferic and Palacio de las Artes Reina Sofia at Ciudad de las Artes y de las Ciencias (city of arts and sciences).

Credits: 
Karl Blackwell
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Spain, Valencia, Valencia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103787747
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.460 x 3.640 px (46,23 x 30,82 cm) - 300 dpi - 6,39 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lhemisferic And Palacio De Las Artes Reina Sofia At Ciudad De Las Artes Y De Las Ciencias StockfotoArchitectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Ciutat de les Arts i les Ciències,Fotografie,Futuristisch,Gebouw exterieur,Horizontaal,Idee,Innovatie,Kleurenfoto,L'Hemisfèric,Modern,Nacht,Paleis,Spanje,Techniek,Verlicht,Water,Wetenschap,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Spain, Valencia, Valencia