Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lewa Downs, Kenya. : Stockfoto
Side view of a baby White Rhino (rhinoceros) in peaceful morning light

Lewa Downs, Kenya.

Credits: 
Karine Aigner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Side view of a baby White Rhino (rhinoceros) in peaceful morning light
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
80248912
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.504 x 2.336 px (29,67 x 19,78 cm) - 300 dpi - 4,44 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lewa Downs Kenya StockfotoClose-up,Dier,Eén dier,Fotografie,Gehoornd,Horizontaal,In de camera kijken,Jong dier,Kleurenfoto,Neushoorn,Portret,Portretfoto,Schattig,Tekstveld,Van de zijkant,Volledig beeld,Zonder mensenPhotographer Collection: National Geographic Side view of a baby White Rhino (rhinoceros) in peaceful morning light