Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Leopard cub in tree : Stockfoto
Kruger National Park, South Africa

Leopard cub in tree

Credits: 
Heinrich van den Berg
Bijschrift:
Kruger National Park, South Africa
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
158348911
Collectie:
Photodisc

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Leopard Cub In Tree StockfotoKruger National Park,Balans,Behendigheid,Boom,Buitenopname,Dag,Dier,Dieren in het Wild,Dierenthema's,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,In de camera kijken,Jong dier,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Lucht,Luipaardwelp,Ongetemde kat,Onscherpe achtergrond,Poot,Portret,Scherpte,Schoonheid,Tak,Transvaal,Waakzaamheid,Wilde dieren,Zonder mensen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Photodisc Heinrich van den BergKruger National Park, South Africa