Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Leopard and prey, Serengeti : Stockfoto
Leopard with a bush buck kill in an acacia fever tree, Serengeti, Tanzania.

Leopard and prey, Serengeti

Credits: 
Franz Aberham
Bijschrift:
Leopard with a bush buck kill in an acacia fever tree, Serengeti, Tanzania.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151186442
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.238 x 3.472 px (44,35 x 29,40 cm) - 300 dpi - 9,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Leopard And Prey Serengeti StockfotoAcacia,Luipaard,Safaridieren,Tanzania,Buitenopname,Bushbuck,Dag,Dieren in het Wild,Dood,Dood dier,Eén dier,Fotografie,Grote kat,Horizontaal,Jagende dieren,Kleurenfoto,Kracht,Serengeti National Park,Tak,Ten voeten uit,Veiligheidsmaatregelen,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Franz AberhamLeopard with a bush buck kill in an acacia fever tree, Serengeti, Tanzania.