Lemon slices on cake stand with yellow freesias, close up : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Lemon slices on cake stand with yellow freesias, close up

Credits: 
Rob Fiocca Photography
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91642441
Collectie:
StockFood Creative
Max. bestandsgrootte:
3.723 x 4.685 px (31,52 x 39,67 cm) - 300 dpi - 3,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lemon Slices On Cake Stand With Yellow Freesias Close Up StockfotoGeel,Doorsnede,Grote groep dingen,Fresia,Gebakschaal,Witte achtergrond,Zonder mensen,Breekbaarheid,Citroen,Close-up,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gezonde voeding,Kleurenfoto,Schoonheid in de natuur,Servet,Stapel,Studiofoto,Stuk,Versheid,VerticaalPhotographer Collection: StockFood Creative