Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Legislative Chamber in the Parliament Buildings. : Stockfoto
Victoria, Vancouver Island, British Columbia, Canada, North America

Legislative Chamber in the Parliament Buildings.

Credits: 
Richard Cummins
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Victoria, Vancouver Island, British Columbia, Canada, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148923748
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.420 px (43,43 x 28,96 cm) - 300 dpi - 9,34 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Legislative Chamber In The Parliament Buildings StockfotoArchitectuur,Autoriteit,Binnenopname,Bondsgebouw,Bouwwerk,Brits-Columbia,Canada,Fotografie,Herhaling,Horizontaal,Kleurenfoto,Meubels,Microfoon,Noord-Amerika,Op een rij,Overheid,Parlementsgebouw,Plenaire vergadering,Rangschikken,Stoel,Tapijt,Vancouvereiland,Victoria - Canada,Vlag,Wetgeving,Zitmeubels,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Victoria, Vancouver Island, British Columbia, Canada, North America