Leaking swimming goggles. : Stockfoto
A young determined boy, swimming in a swimming pool - with leaking swimming googles.

Leaking swimming goggles.

Credits: 
Hype Photography
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A young determined boy, swimming in a swimming pool - with leaking swimming googles.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141269432
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
6.496 x 3.732 px (55,00 x 31,60 cm) - 300 dpi - 11,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Leaking Swimming Goggles Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Basingstoke,Binnenbad,Binnenopname,Buitenbad,Buitenopname,Close-up,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Gezichtsuitdrukking,Groot-Brittannië,Halfgesloten ogen,Hampshire,Hindernissen overkomen,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lekken,Leren,Mannelijk,Mensen,Met de ogen dicht,Nat,Vastberadenheid,Water,Zwembad,Zwembril,ZwemmenPhotographer Collection: Stone HYPE PHOTOGRAPHYA young determined boy, swimming in a swimming pool - with leaking swimming googles.