Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Laughing man wearing vote button : Stockfoto

Laughing man wearing vote button

Credits: 
Jupiterimages
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85635512
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.959 x 5.306 px (33,52 x 44,92 cm) - 300 dpi - 3,74 MB
Laughing Man Wearing Vote Button StockfotoCampagne-button,Mensen,Eén persoon,Jonge mannen,Politiek,Armen over elkaar,Glimlachen,In de camera kijken,Portret,Eed,20-24 jaar,25-29 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Democratische partij - Verenigde Staten,Dierenfiguren,Echte mensen,Etiket,Europese etniciteit,Ezel,Fotografie,Gezichtsuitdrukking,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mannen,Partnerschap,Politieke partij,Sociale kwesties,Verkiezing,Verticaal,Volwassen,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Photolibrary &#169 Getty Images