Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Late night shopping : Stockfoto
Asian woman laying in bed using laptop computer in darkened room.

Late night shopping

Credits: 
Allen Donikowski
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Asian woman laying in bed using laptop computer in darkened room.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142735387
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Late Night Shopping Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Binnenopname,Brits-Columbia,Canada,Draadloze technologie,Eén persoon,Filipijnse etniciteit,Focus op achtergrond,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Liggen,Mensen,Mid-volwassen,Online winkelen,Ontspanning,Slaapkamer,Sok,Techniek,Ten voeten uit,Thuiswinkelen,Vancouver - Canada,Verbinding,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Copyright 2012 Allen DonikowskiAsian woman laying in bed using laptop computer in darkened room.