Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Larvae and pupa of the Summer Mosquito (Aedes atlanticus), Southern USA. : Stockfoto

Larvae and pupa of the Summer Mosquito (Aedes atlanticus), Southern USA.

Credits: 
Visuals Unlimited, Inc./Rick Poley
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
156855210
Collectie:
Visuals Unlimited
Max. bestandsgrootte:
5.213 x 3.525 px (44,14 x 29,85 cm) - 300 dpi - 13,2 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Larvae And Pupa Of The Summer Mosquito Southern Usa StockfotoAedes Atlanticus,Biologie,Buiten de steden gelegen gebied,Close-up,Cocon,Dag,De Natuurlijke Wereld,Dieren in het Wild,Drie dieren,Fotografie,Fysiologie,Gezondheidszorg en medicijnen,Het zuiden van de Verenigde Staten,Horizontaal,Insect,Kleurenfoto,Larve,Mug,Natuur,Onder water,Plaagdier,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vectorafbeelding,Verandering,Wilde dieren,Ziekte,Zonder mensenPhotographer Collection: Visuals Unlimited