Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Large Group of Business People Standing and Looking up at Camera : Stockfoto

Large Group of Business People Standing and Looking up at Camera

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
dv1492004
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Digital Vision.
Collectie:
Digital Vision
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Large Group Of Business People Standing And Looking Up At Camera Stockfoto dv1492004Bedrijfsleven,Mensen,Een groep mensen,Menigte,Multi etnische groep,Groot bedrijf,Grote groep mensen,Omhoog kijken,Zakenman,Hoog standpunt,Druk,Volwassen vrouwen,In de camera kijken,Zakenvrouw,Staan,Fotografie,Mannen,Vlak erboven,Indiase etniciteit,Portret,Bril,Afro-Amerikaanse etniciteit,Buitenopname,Frontaal,30-39 jaar,Europese etniciteit,Collega,Dag,Medewerker,50-59 jaar,Alleen volwassenen,Compleet pak,Driekwartlengte,Gestreept,Goed gekleed,Horizontaal,Jak,Kleurenfoto,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Stralende lachPhotographer Collection: Digital Vision