Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Large family at the dinner table for Thanksgiving day. : Stockfoto
Happy extended family having family lunch on a Thanksgiving day. Grandfather is serving Thanksgiving turkey.

Large family at the dinner table for Thanksgiving day.

Credits: 
kristian sekulic
Bijschrift:
Happy extended family having family lunch on a Thanksgiving day. Grandfather is serving Thanksgiving turkey.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
153642625
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Vetta
Large Family At The Dinner Table For Thanksgiving Day Stockfoto 153642625Familie,Avondmaaltijd,Thanksgiving,Dineren,Tafel,Eten,Voedsel,Grote familie,Maaltijd,Kalkoen,Binnenopname,Bejaard,Europese etniciteit,Mensen,Vader,Viering,Dienstverlening,Eten koken,Keuken,Lunch,Voedsel en drank serveren,Feest- en gedenkdagen,Moeder,Plezier,Dochter,Horizontaal,Huiselijk leven,Liefde,Mannen,Meisjes,Ouder,Overvloed,Verbondenheid,Zoon,Actieve ouderen,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Geluk,Geroosterd,Geroosterde kalkoen,Glimlachen,Grootmoeder,Grootouder,Grootvader,Huis,Huis interieur,Jongens,Keuken - huis,Kind,Mannelijk,Mooie mensen,Nageslacht,Oudere volwassenen,Saamhorigheid,Schoonheid,Vasthouden,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,Vrouwelijk,WoonruimtePhotographer Collection: Vetta kristian sekulicHappy extended family having family lunch on a Thanksgiving day. Grandfather is serving Thanksgiving turkey.