Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Large family at the dinner table for Thanksgiving day. : Stockfoto
Happy extended family having family lunch on a Thanksgiving day. Grandfather is serving Thanksgiving turkey.

Large family at the dinner table for Thanksgiving day.

Credits: 
kristian sekulic
Bijschrift:
Happy extended family having family lunch on a Thanksgiving day. Grandfather is serving Thanksgiving turkey.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
153642625
Collectie:
Vetta
Large Family At The Dinner Table For Thanksgiving Day StockfotoActieve ouderen,Avondmaaltijd,Bejaard,Binnenopname,Dienstverlening,Dineren,Dochter,Eten,Eten koken,Europese etniciteit,Familie,Familie met meerdere generaties,Feest- en gedenkdagen,Fotografie,Geluk,Geroosterd,Geroosterde kalkoen,Glimlachen,Grootmoeder,Grootouder,Grootvader,Grote familie,Horizontaal,Huis,Huis interieur,Huiselijk leven,Jongens,Kalkoen,Keuken,Keuken - huis,Kind,Liefde,Lunch,Maaltijd,Mannelijk,Mannen,Meisjes,Mensen,Moeder,Mooie mensen,Nageslacht,Ouder,Oudere volwassenen,Overvloed,Plezier,Saamhorigheid,Schoonheid,Tafel,Thanksgiving,Vader,Vasthouden,Verbondenheid,Viering,Voedsel,Voedsel en drank serveren,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,Vrouwelijk,Woonruimte,ZoonPhotographer Collection: Vetta kristian sekulicHappy extended family having family lunch on a Thanksgiving day. Grandfather is serving Thanksgiving turkey.