Large crowd pointing at camera : Stockfoto
Large crowd in a nightclub faced and pointing at camera


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Large crowd pointing at camera

Credits: 
Nisian Hughes
Bijschrift:
Large crowd in a nightclub faced and pointing at camera
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103629904
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
6.000 x 2.858 px (50,80 x 24,20 cm) - 300 dpi - 5,96 MB
Large Crowd Pointing At Camera StockfotoConcert,Menigte,Nachtclub,Druk,Jeugdcultuur,Mensen,Panoramisch,Armen omhoog,Oudere volwassenen,Opwinding,Clubben,In de camera kijken,Nacht,Portret,Stad New York,20-24 jaar,Binnenopname,Glimlachen,Jong volwassen,Kunst Cultuur en Vermaak,Pret,Gemengde leeftijdscategorie,Grote groep mensen,Nachtleven,Plezier,Verenigde Staten,25-29 jaar,30-34 jaar,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Driekwartlengte,Fotografie,Horizontaal,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Onderdeel van een serie,Oudere mannen,Overvloed,Saamhorigheid,Verlicht,Vitaliteit,Volwassen,Vreugde,Vrije tijd,Vrijetijdsbesteding,WijzenPhotographer Collection: Iconica Nisian HughesLarge crowd in a nightclub faced and pointing at camera