Large and small goldfish : Stockfoto
Over sized goldfish in one bowl and normal goldfish in second bowl

Large and small goldfish

Credits: 
Gandee Vasan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Over sized goldfish in one bowl and normal goldfish in second bowl
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88090572
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.518 x 3.294 px (46,72 x 27,89 cm) - 300 dpi - 5,29 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Large And Small Goldfish StockfotoContrasten,Dierenthema's,Drinkwater,Engeland,Extra groot,Fotografie,Frustratie,Gevangen,Goudvis,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Onevenwichtig,Schaal,Studiofoto,Te groot,Ten voeten uit,Twee dieren,Twee objecten,Vergelijking,Vis,Viskom,Water,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Gandee VasanOver sized goldfish in one bowl and normal goldfish in second bowl