Large and small goldfish : Stockfoto
Over sized goldfish in one bowl and normal goldfish in second bowl


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Large and small goldfish

Credits: 
Gandee Vasan
Bijschrift:
Over sized goldfish in one bowl and normal goldfish in second bowl
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88090572
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.518 x 3.294 px (46,72 x 27,89 cm) - 300 dpi - 5,29 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Large And Small Goldfish StockfotoVis,Schaal,Extra groot,Viskom,Twee objecten,Twee dieren,Vergelijking,Onevenwichtig,Contrasten,Te groot,Water,Goudvis,Witte achtergrond,Dierenthema's,Drinkwater,Engeland,Fotografie,Frustratie,Gevangen,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Studiofoto,Ten voeten uit,Zonder mensenPhotographer Collection: Iconica Gandee VasanOver sized goldfish in one bowl and normal goldfish in second bowl