Laptop with Reflection and Hand. : Stockfoto
Laptop with Reflection and Hand.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Laptop with Reflection and Hand.

Credits: 
Lee Powers
Bijschrift:
Laptop with Reflection and Hand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151431213
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.433 x 7.240 px (46,00 x 61,30 cm) - 300 dpi - 13,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Laptop With Reflection And Hand StockfotoAanraken,Alleen volwassenen,Alleen één man,Binnenopname,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Kleurenfoto,Laptop,Laptop,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Techniek,Tekstveld,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Stone Lee PowersLaptop with Reflection and Hand.