Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Lake Windermere at Ambleside in the Lake District, Cumbria, England. UK : Stockfoto

Lake Windermere at Ambleside in the Lake District, Cumbria, England. UK

Credits: 
Roger Coulam
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139838633
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 7,21 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Lake Windermere At Ambleside In The Lake District Cumbria England Uk StockfotoAangemeerd,Ambleside,Buitenopname,Engeland,Familie,Fotografie,Fysische geografie,Groot-Brittannië,Het uitzicht bewonderen,Horizontaal,Kleurenfoto,Lake District,Landschap,Landschap,Mannen,Meer,Mensen,Natuur,Rots,Ten voeten uit,Toerisme,Toerist,Twee personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Water,Watervaartuig,Windermere,Wolk,Zitten,Zomer,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary