A lady sits in a chair and reads inside an oceanfront home in La Jolla, California. : Stockfoto

A lady sits in a chair and reads inside an oceanfront home in La Jolla, California.

Credits: 
Robert Benson
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
159282599
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Aurora+
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.750 px (42,33 x 31,75 cm) - 300 dpi - 6,79 MB
A Lady Sits In A Chair And Reads Inside An Oceanfront Home In La Jolla California Stockfoto 159282599Luxe,Zee,Eén persoon,Raam,Lezen,Verenigde Staten,Alleen vrouwen,Huis interieur,Glas,Rijkdom,Binnenopname,Water,Ontspanning,Stoel,Aziatische en Indiase etniciteit,Horizontaal,Mensen,Oudere vrouwen,40-44 jaar,40-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Californië,Dag,Enkels over elkaar,Fotografie,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,La Jolla,Meubels,Onderste deel,Oudere volwassenen,Scherpte,Tekstveld,Voeten omhoog,Volwassen,ZitmeubelsPhotographer Collection: Aurora+