Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A lady sits in a chair and reads inside an oceanfront home in La Jolla, California. : Stockfoto

A lady sits in a chair and reads inside an oceanfront home in La Jolla, California.

Credits: 
Robert Benson
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159282599
Collectie:
Aurora
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.750 px (42,33 x 31,75 cm) - 300 dpi - 6,61 MB
Release-informatie:
Model release
A Lady Sits In A Chair And Reads Inside An Oceanfront Home In La Jolla California Stockfoto40-44 jaar,40-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Binnenopname,Californië,Dag,Enkels over elkaar,Eén persoon,Fotografie,Glas,Horizontaal,Huis interieur,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,La Jolla,Lezen,Luxe,Mensen,Meubels,Onderste deel,Ontspanning,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Raam,Rijkdom,Scherpte,Stoel,Tekstveld,Verenigde Staten,Voeten omhoog,Volwassen,Water,Zee,ZitmeubelsPhotographer Collection: Aurora