Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
lab technician looking at DNA sequencing gel : Stockfoto

Lab technician looking at DNA sequencing gel

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
95692029
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Noel Hendrickson
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.444 px (43,75 x 29,16 cm) - 300 dpi - 6,28 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Lab Technician Looking At Dna Sequencing Gel Stockfoto 95692029Laboratorium,Medisch onderzoek,Onderzoek,Technicus,Gezondheidszorg en medicijnen,Wetenschappelijk experiment,Wetenschap,DNA-sequentiegel,Alleen volwassenen,Buitenopname,Concentratie,Volwassen,30-34 jaar,Alleen mannen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Analyseren,Beschermende bril,Canada,Dag,Deskundigheid,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Laboratoriumjas,Mensen,Mid-volwassen,Onderzoeken,Onscherpe achtergrond,Stoppelveld,Vancouver - Canada,VasthoudenPhotographer Collection: Taxi Noel Hendrickson