Kyoto Moss Temple, 1984 : Stockfoto
Moss garden at Saiho-ji Temple, or Koke-dera (Moss Temple), Kyoto, June 1984


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Kyoto Moss Temple, 1984

Credits: 
Ernst Haas
Bijschrift:
Moss garden at Saiho-ji Temple, or Koke-dera (Moss Temple), Kyoto, June 1984
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Papierproducten voor verkoop in de detailhandel, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
MA0314-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.013 x 3.372 px (42,44 x 28,55 cm) - 300 dpi - 8,13 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Kyoto Moss Temple 1984 StockfotoBoeddhisme,Buitenopname,Dag,Formele tuin,Fotografie,Horizontaal,Japanse cultuur,Japanse tuin,Kioto Prefectuur,Kleurenfoto,Landelijke scène,Mos,Plaatselijk monument,Stad,Tempel,Zen,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Moss garden at Saiho-ji Temple, or Koke-dera (Moss Temple), Kyoto, June 1984