Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Kyoto Moss Temple, 1984 : Stockfoto
Moss garden at Saiho-ji Temple, or Koke-dera (Moss Temple), Kyoto, June 1984

Kyoto Moss Temple, 1984

Credits: 
Ernst Haas
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Moss garden at Saiho-ji Temple, or Koke-dera (Moss Temple), Kyoto, June 1984
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Papierproducten voor verkoop in de detailhandel, Product - Brief-/wenskaart voor verkoop in de detailhandel, Product - Detailhandel - Overig (cheques, souvenirs, geschenkartikelen), Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.No wall décor. Prior contributor consent needed for fine art prints, retail products and merchandising.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
MA0314-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.013 x 3.372 px (42,44 x 28,55 cm) - 300 dpi - 8,13 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Kyoto Moss Temple 1984 StockfotoBoeddhisme,Buitenopname,Dag,Formele tuin,Fotografie,Horizontaal,Japanse cultuur,Japanse tuin,Kioto Prefectuur,Kleurenfoto,Landelijke scène,Mos,Plaatselijk monument,Stad,Tempel,Zen,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Moss garden at Saiho-ji Temple, or Koke-dera (Moss Temple), Kyoto, June 1984