Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Kung Pao Chicken with White Rice in a Restaurant : Stockfoto

Kung Pao Chicken with White Rice in a Restaurant

Credits: 
Allison Dinner
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
72134704
Collectie:
StockFood Creative
Max. bestandsgrootte:
3.927 x 4.450 px (33,25 x 37,68 cm) - 300 dpi - 2,82 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Kung Pao Chicken With White Rice In A Restaurant StockfotoKip,Kung pao,Alleen volwassenen,Binnenopname,Dranken en maaltijden,Eetklaar,Eén persoon,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Groente,Hoofdgerecht,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Onbekend geslacht,Onscherpe achtergrond,Oost-Aziatische cultuur,Spaanse peper,Thaise cultuur,Thaïse gerechten,Verticaal,Voedsel,Warmte,WitvleesPhotographer Collection: StockFood Creative