Kuala Lumpur Skyline : Stockfoto
Bukit Bintang, Central Kuala Lumpur, Malaysia


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Kuala Lumpur Skyline

Credits: 
Rob Whitworth
Bijschrift:
Bukit Bintang, Central Kuala Lumpur, Malaysia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
159767989
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.444 px (44,03 x 29,16 cm) - 300 dpi - 14,5 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Kuala Lumpur Skyline StockfotoReclamebord,Kuala Lumpur,Maleisië,Nacht,Verlicht,Straat,Levendige kleur,Stadsstraat,Bontgekleurd,Buitenopname,Gebouw exterieur,Skyline,Binnenstad,Stadsleven,Wolkenkrabber,Bliksem,Architectuur,Dramatische lucht,2012,Fotografie,Hoofdstad,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Lange sluitertijd,Mensen op de achtergrond,ReisbestemmingenPhotographer Collection: Stone © Rob Whitworth 2013Bukit Bintang, Central Kuala Lumpur, Malaysia