kissing goldfish : Stockfoto
woman underwater wearing swimming cap kissing a gold fish


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Kissing goldfish

Credits: 
Zena Holloway
Bijschrift:
woman underwater wearing swimming cap kissing a gold fish
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
99292292
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.072 x 3.587 px (42,94 x 30,37 cm) - 300 dpi - 7,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Kissing Goldfish StockfotoVolwassen vrouwen,Onder water,Goudvis,Humor,Mazzel,Fantasie,Mensen,Alleen vrouwen,Badmuts,Pret,Digitaal bewerkt,Eén persoon,Badkleding,Vreugde,Alleen één jonge vrouw,Bloemenmotief,Dromen,Portretfoto,Vriendschap,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Dag,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Van de zijkant,Volwassen,Vrouwelijk,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone Zena Hollowaywoman underwater wearing swimming cap kissing a gold fish