Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Kids goofing off on the way to school : Stockfoto
Children from a village near Dongchuan having fun on the way to school.

Kids goofing off on the way to school

Credits: 
Amos Chapple
Bijschrift:
Children from a village near Dongchuan having fun on the way to school.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169680401
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.720 x 3.540 px (39,96 x 29,97 cm) - 300 dpi - 7,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Kids Goofing Off On The Way To School StockfotoKind,Onderwijs,China,Landelijke scène,Kindertijd,Wandelen,Speels,Dorp,Onderweg,Pret,Alleen kinderen,Buitenopname,Dag,Drie personen,Fotografie,Frontaal,Geluk,Horizontaal,Jongens,Kleurenfoto,Lachen,Lagere schoolleeftijd,Meisjes,Mensen,Onscherpe achtergrond,Onschuld,Plezier,Saamhorigheid,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,YunnanPhotographer Collection: Lonely Planet Images Amos ChappleChildren from a village near Dongchuan having fun on the way to school.