Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Kids cooling off in the park on hot summer day : Stockfoto
Brother and sister stay cool by the ice bucket while at a picnic in the park with mother.

Kids cooling off in the park on hot summer day

Credits: 
Tom Gautier Photography
Bijschrift:
Brother and sister stay cool by the ice bucket while at a picnic in the park with mother.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103688293
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.233 px (40,64 x 27,37 cm) - 300 dpi - 2,25 MB
Kids Cooling Off In The Park On Hot Summer Day Stockfoto 1036882931970-1979,Baby,Picknick,Park,Fotografie,Retrostijl,Zomer,Kind,Kindertijd,Moeder,25-29 jaar,4-5 jaar,Alleenstaande moeder,Archiefbeelden,Babyromper,Blond haar,Broer,Buitenopname,Dochter,Drie personen,Driekwartlengte,Gezin met twee kinderen,Glimlachen,Hoed,Horizontaal,IJsemmer,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge vrouw,Jongensbaby's,Kleurenfoto,Lang haar,Mannelijk,Meisjes,Mensen,Onscherpe achtergrond,Ouderwets,Pocatello,Portret,Verenigde Staten,Verfrissing,Volwassen,Vrouwelijk,Zoon,Zus,één ouderPhotographer Collection: Fototrove Copyright 2010 Tom GautierBrother and sister stay cool by the ice bucket while at a picnic in the park with mother.