Keeping in touch : Stockfoto
Little boy talking to his mummy over internet on tablet and reaching out to touch hands.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Keeping in touch

Credits: 
Sally Anscombe
Bijschrift:
Little boy talking to his mummy over internet on tablet and reaching out to touch hands.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142252694
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 4,83 MB
Keeping In Touch StockfotoTablet-pc,Techniek,Kind,Communicatie,Kindertijd,Aanraken,Internet,Mensen,Praten,Moeder,Zorgzaamheid,Liefde,Saamhorigheid,Computeren,Jongens,Op de rug gezien,Volwassen,Zoon,Verbondenheid,één ouder,Tafel,Menselijke hand,Fotografie,2-3 jaar,Binnenopname,Europese etniciteit,Twee personen,Mid-volwassen vrouw,35-39 jaar,Dag,Familie met één kind,Kleurenfoto,Vrijetijdskleding,Alleenstaande moeder,Groot-Brittannië,Horizontaal,Lancashire,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen,Onderdeel van,PortretfotoPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Sally AnscombeLittle boy talking to his mummy over internet on tablet and reaching out to touch hands.