Keeping in touch : Stockfoto
Little boy talking to his mummy over internet on tablet and reaching out to touch hands.

Keeping in touch

Credits: 
Sally Anscombe
Bijschrift:
Little boy talking to his mummy over internet on tablet and reaching out to touch hands.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
142252694
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 4,83 MB
Keeping In Touch Stockfoto 142252694Tablet-pc,Techniek,Kind,Communicatie,Kindertijd,Aanraken,Praten,Internet,Mensen,Moeder,Liefde,Saamhorigheid,Zorgzaamheid,Jongens,Op de rug gezien,Computeren,Menselijke hand,Verbondenheid,Volwassen,Fotografie,Tafel,één ouder,Mid-volwassen vrouw,Zoon,Dag,Europese etniciteit,Familie met één kind,Kleurenfoto,2-3 jaar,35-39 jaar,Alleenstaande moeder,Binnenopname,Groot-Brittannië,Horizontaal,Lancashire,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen,Onderdeel van,Portretfoto,Twee personen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Sally AnscombeLittle boy talking to his mummy over internet on tablet and reaching out to touch hands.