Karamojong woman with her two dogs : Stockfoto

Karamojong woman with her two dogs

Credits: 
Harry Hook
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141269624
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.830 x 3.673 px (40,89 x 31,10 cm) - 300 dpi - 4,47 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Karamojong Woman With Her Two Dogs Stockfoto25-29 jaar,Afrikaanse Volksstammen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Borst,Eén persoon,Fotografie,Halfgekleed,Halsketting,Hand op knie,Hond,Horizontaal,Huisdier,Inheemse cultuur,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Oeganda,Portret,Serieus,Shawl,Studiofoto,Ten voeten uit,Traditie,Traditionele kledij,Twee dieren,Volwassen,Zitten,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone Harry Hook