Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Judge holding gavel in courtroom : Stockfoto

Judge holding gavel in courtroom

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
104821184
Collectie:
OJO Images
Judge Holding Gavel In Courtroom Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,40-44 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Baby Boomer,Beroep,Beslissingen,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gerechtigheid,Gerechtsgebouw,Groot-Brittannië,Hamer,Handen ineengevouwen,Horizontaal,Juridisch beroep,Juridisch systeem,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Mannen,Medewerker,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Onscherpe achtergrond,Oordeel,Oordeel,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Overheersing,Portretfoto,Rangschikken,Rechter,Rechtszaak,Rechtszaal,Respect,Slaan,Staan,Tenue van rechter,Van de zijkant,Vasthouden,Volwassen,Volwassen vrouwen,Voorzittershamer,Vrijetijdskleding,Wet,ZittenPhotographer Collection: OJO Images