Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Jordan, Petra-Wadi Musa, Nabatean City of Petra : Stockfoto
Jordan, Petra-Wadi Musa, Ancient Nabatean City of Petra, camels

Jordan, Petra-Wadi Musa, Nabatean City of Petra

Credits: 
Walter Bibikow
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Jordan, Petra-Wadi Musa, Ancient Nabatean City of Petra, camels
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153676052
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 14,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Jordan Petrawadi Musa Nabatean City Of Petra StockfotoAntiek,Architectuur,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Geografische locatie,Geschiedenis,Horizontaal,Jordanië,Kameel,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Midden-Oosterse cultuur,Reisbestemmingen,Tuigje,Vijf dieren,Werkdier,ZittenPhotographer Collection: Lonely Planet Images © Walter Bibikow 2011Jordan, Petra-Wadi Musa, Ancient Nabatean City of Petra, camels