Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Jinggangshan Revolution Museum, Jinggangshan, Ji'an, Jiangxi Province, China : Stockfoto

Jinggangshan Revolution Museum, Jinggangshan, Ji'an, Jiangxi Province, China

Credits: 
TAO Images Limited
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
133166751
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
TAO Images
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.408 px (43,43 x 28,85 cm) - 300 dpi - 7,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Jinggangshan Revolution Museum Jinggangshan Jian Jiangxi Province China Stockfoto 133166751Antiek,Architectuur,Azië,Chinese cultuur,Communistische Partij van China,Dag,Fotografie,Geschiedenis,Groep objecten,Horizontaal,Jiangxi Province,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Museum,Oost-Aziatische cultuur,Reizen,RevolutiePhotographer Collection: TAO Images