Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Jefferson Memorial, Washington, D.C. : Stockfoto

Jefferson Memorial, Washington, D.C.

Credits: 
Robert Shafer
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
78405370
Collectie:
Stockbyte
Jefferson Memorial Washington Dc StockfotoArchitectonische zuil,Architectuur,Avondschemering,Beroemde plaats,Bouwwerk,Buitenopname,Capitool Gebouw,Dageraad,Democratie,Fotografie,Gebouw exterieur,Gedenkteken,Jefferson Memorial,Kleurenfoto,Koepel,Leiderschap,Meer,Monument,Noord-Amerika,Overheid,Politiek,President,Reisbestemmingen,Reizen,Rivier,Schemering,Sculptuur,Stad,Standbeeld,Stromend water,Stroom,Tekstveld,Thomas Jefferson,Vaderlandsliefde,Verenigde Staten,Verticaal,Vijver,Washington DC,Wetgeving,Zonder mensenPhotographer Collection: Stockbyte