Japanese woman with ipad sitting in urban cafe. : Stockfoto

Japanese woman with ipad sitting in urban cafe.

Credits: Betsie Van Der Meer
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
157284394
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 3.467 px (44,03 x 29,35 cm) - 300 dpi - 10,9 MB
Japanese Woman With Ipad Sitting In Urban Cafe Stockfoto 157284394Tablet-pc,Hoofdtelefoon,Café,Japanse etniciteit,Alleen Japans,Alleen vrouwen,Café Cultuur,Jong volwassen,Ontspanning,Alleen één jonge vrouw,Glimlachen,Plezier,Tafel,Van de zijkant,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bos bloemen,Bovenlichaam,Bruin haar,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Gemak,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Koffiekop,Lang haar,Londen - Engeland,Mensen,Muts,Omlaag kijken,Schoolbord,Schotse ruit,Spontaan,Toegankelijkheid,Vaas,Verbinding,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,ZonlichtPhotographer Collection: Taxi Betsie van der Meer