Japanese woman holding a microphone : Stockfoto

Japanese woman holding a microphone

Credits: Jetta Productions
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
83375398
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.414 px (43,35 x 28,91 cm) - 300 dpi - 3,43 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Japanese Woman Holding A Microphone Stockfoto 83375398Microfoon,Alleen Japans,Redenaar,Conventiecentrum,Toespraak,Bedrijfsleven,Japanse etniciteit,Praten,Vasthouden,20-24 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Begeleiding,Binnenopname,Communicatie,Eén persoon,Fotografie,Gemeentehuis,Goed gekleed,Horizontaal,Inspiratie,Jong volwassen,Laag camerastandpunt,Leiderschap,Mensen,Portretfoto,Seattle,Staan,Stralende lach,Vrolijk,Washington staat,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc