Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Japanese woman holding a microphone : Stockfoto

Japanese woman holding a microphone

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83375398
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.414 px (43,35 x 28,91 cm) - 300 dpi - 3,43 MB
Release-informatie:
Model release
Japanese Woman Holding A Microphone Stockfoto20-24 jaar,Afbeelding,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Bedrijfsleven,Begeleiding,Binnenopname,Communicatie,Conventiecentrum,Directrice,Eén persoon,Fotografie,Gemeentehuis,Goed gekleed,Horizontaal,Inspiratie,Japanse etniciteit,Jong volwassen,Laag camerastandpunt,Leiderschap,Mensen,Microfoon,Portretfoto,Praten,Redenaar,Seattle,Staan,Stralende lach,Toespraak,Vasthouden,Vrolijk,Washington staat,Zakelijke bijeenkomst,Zakenbijeenkomst,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc