Japanese great-grandmother : Stockfoto
Japanese great-grandmother shows her great-grandson rice fields in rural Japan.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Japanese great-grandmother

Credits: 
Russell Morales
Bijschrift:
Japanese great-grandmother shows her great-grandson rice fields in rural Japan.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
131274701
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.973 x 1.864 px (25,17 x 15,78 cm) - 300 dpi - 3,82 MB
Japanese Greatgrandmother StockfotoJapan,Landelijke scène,Bejaard,Japanse etniciteit,Landbouw,Weg,Wandelen,80-89 jaar,Baby,Rijstveld,Fotografie,Mensen,Natuur,Vrouwelijk,Achterkleinzoon,Aziatische en Indiase etniciteit,Onderweg,Op de rug gezien,Overgrootmoeder,Seniore vrouwen,0-11 Maanden,Actieve ouderen,Babykleren,Buigen,Buitenopname,Dag,Familie met meerdere generaties,Gemengde afkomst,Generatiekloof,Handen vasthouden,Horizontaal,Jongensbaby's,Kleurenfoto,Leeftijdsverschil,Mannelijk,Omlaag kijken,Ten voeten uit,Tonen,Twee personen,Verbondenheid,Volwassen,Vrijetijdskleding,Water,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Moment Select © Russell MoralesJapanese great-grandmother shows her great-grandson rice fields in rural Japan.