Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Janitor cleaning hospital room : Stockfoto

Janitor cleaning hospital room

Credits: 
Chris Ryan
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
91156593
Collectie:
OJO Images
Janitor Cleaning Hospital Room Stockfoto30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bed,Beroep,Bezem,Binnenopname,Blond haar,Dag,Desinfectie,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Huisbewaarder,Huishoudelijk werk,Hygiëne,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mensen,Mid-volwassen,Schoonmaken,Schort,Staan,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,West-Kaap,Ziekenhuis,Ziekenzaal,Zuid-Afrika,ZwabberPhotographer Collection: OJO Images