Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Jan Wohlschlag clearing high jump, Fosbury Flop style,East Berlin,1989 : Stockfoto
Shot on Fuji 100 ISO

Jan Wohlschlag clearing high jump, Fosbury Flop style,East Berlin,1989

Credits: 
Gray Mortimore
Bijschrift:
Shot on Fuji 100 ISO
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
305283-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.998 x 3.397 px (42,32 x 28,76 cm) - 300 dpi - 5,26 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Jan Wohlschlag Clearing High Jump Fosbury Flop Styleeast Berlin1989 StockfotoHoogspringen,Sport,Professionele sporter,Springen,Stadion,1989,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Atletiek atleet,Berlijn,Buitenopname,Dag,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Menigte,Noord-Europese etniciteit,Ten voeten uit,Uitdaging,Wedstrijdsport,Women's Field EventPhotographer Collection: The Image Bank Shot on Fuji 100 ISO