Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Jamaica, Kingston city, male DJ playing music, close-up of hand : Stockfoto

Jamaica, Kingston city, male DJ playing music, close-up of hand

Credits: 
Christopher Pillitz
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200561716-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.240 x 3.483 px (44,37 x 29,49 cm) - 300 dpi - 7,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Jamaica Kingston City Male Dj Playing Music Closeup Of Hand StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Artiest,Beroep,Binnenopname,Bling bling,Close-up,Club DJ,Cool,Dag,Dansvloer,Draaitafel,Echte mensen,Eén persoon,Fotografie,Glamour,Horizontaal,Jamaica,Juwelen,Kitsch,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Muziek,Muziekbenodigdheden,Onderdeel van,Ring,Spelen,VinylplaatPhotographer Collection: The Image Bank