Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Italy, Emilia-Romagna, Bologna, Fontana di Nettuno : Stockfoto
The fountain, situated in the Piazza del Nettuno, was designed by Tommaso Laureti in 1566. The bronze figures were designed by Giambologna.

Italy, Emilia-Romagna, Bologna, Fontana di Nettuno

Credits: 
Simeone Huber
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
The fountain, situated in the Piazza del Nettuno, was designed by Tommaso Laureti in 1566. The bronze figures were designed by Giambologna.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BD0025-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.149 x 3.372 px (43,59 x 28,55 cm) - 300 dpi - 6,35 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Italy Emiliaromagna Bologna Fontana Di Nettuno StockfotoArchitectuur,Bologna,Bouwwerk,Brons,Buitenopname,Fontein,Fotografie,Horizontaal,Italiaanse cultuur,Kleurenfoto,Nacht,Nationaal monument,Reisbestemmingen,Renaissance,Stad,Stadsplein,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank The fountain, situated in the Piazza del Nettuno, was designed by Tommaso Laureti in 1566. The bronze figures were designed by Giambologna.