Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Inuit male in fur sits on sled in front of iceberg : Stockfoto
An Inuit male sits on his sled in northern Greenland, dressed in Polar Bear pants and a reindeer fur jacket

Inuit male in fur sits on sled in front of iceberg

Credits: 
Justin Lewis
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
An Inuit male sits on his sled in northern Greenland, dressed in Polar Bear pants and a reindeer fur jacket
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155585816
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.444 x 5.166 px (29,16 x 43,74 cm) - 300 dpi - 9,61 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Inuit Male In Fur Sits On Sled In Front Of Iceberg Stockfoto60-64 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Bont,Buitenopname,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groenland,IJsberg - IJsformatie,Individualiteit,Inuit,Jak,Kleurenfoto,Koud,Lucht,Mensen,Natuur,Noord-Amerika,Ontspanning,Schaduw,Slee,Sneeuw,Solitair,Ten voeten uit,Vasthouden,Verticaal,Volwassen,Voor,Warme kleding,Winter,ZittenPhotographer Collection: Iconica Justin LewisAn Inuit male sits on his sled in northern Greenland, dressed in Polar Bear pants and a reindeer fur jacket