Inuit fisherman rests on sled while ice fishing : Stockfoto
Taken in Qaanaaq, Greenland, an Inuit fisherman sits on his sled to rest while out ice fishing


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Inuit fisherman rests on sled while ice fishing

Credits: 
Justin Lewis
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Taken in Qaanaaq, Greenland, an Inuit fisherman sits on his sled to rest while out ice fishing
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155585823
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.900 x 2.950 px (49,95 x 24,98 cm) - 300 dpi - 5,71 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Inuit Fisherman Rests On Sled While Ice Fishing Stockfoto40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Buitenopname,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groenland,Horizontaal,IJs,Ijsvissen,Individualiteit,Inuit,Kleurenfoto,Koud,Lucht,Mensen,Natuur,Noord-Amerika,Oudere volwassenen,Panoramisch,Qaanaaq,Rusten,Schaduw,Slee,Sneeuw,Solitair,Ten voeten uit,Visser,Volwassen,Vrije tijd,Warme kleding,Wegkijken,Winter,ZittenPhotographer Collection: Iconica Justin LewisTaken in Qaanaaq, Greenland, an Inuit fisherman sits on his sled to rest while out ice fishing