Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Inuit fisherman rests on sled while ice fishing : Stockfoto
Taken in Qaanaaq, Greenland, an Inuit fisherman sits on his sled to rest while out ice fishing

Inuit fisherman rests on sled while ice fishing

Bijschrift:
Taken in Qaanaaq, Greenland, an Inuit fisherman sits on his sled to rest while out ice fishing
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155585823
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Justin Lewis
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.900 x 2.950 px (49,95 x 24,98 cm) - 300 dpi - 5,71 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Inuit Fisherman Rests On Sled While Ice Fishing Stockfoto 155585823IJs,Visser,Inuit,Sneeuw,Zitten,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Buitenopname,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Groenland,Horizontaal,Ijsvissen,Individualiteit,Kleurenfoto,Koud,Lucht,Mensen,Natuur,Noord-Amerika,Oudere volwassenen,Panoramisch,Qaanaaq,Rusten,Schaduw,Slee,Solitair,Ten voeten uit,Volwassen,Vrije tijd,Warme kleding,Wegkijken,WinterPhotographer Collection: Iconica Justin LewisTaken in Qaanaaq, Greenland, an Inuit fisherman sits on his sled to rest while out ice fishing