Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Intore dancer with traditional drum : Stockfoto
Volcanoes National Park.

Intore dancer with traditional drum

Credits: 
Ariadne Van Zandbergen
Bijschrift:
Volcanoes National Park.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
172741439
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.363 x 5.054 px (28,47 x 42,79 cm) - 300 dpi - 5,28 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Intore Dancer With Traditional Drum StockfotoRwanda,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Buitenopname,Culturen,Dag,Danser,Danseres,Driekwartlengte,Drum,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Mensen op de achtergrond,Mid-volwassen,Onscherpe achtergrond,Parc National Des Volcans,Plezier,Portret,Pret,Spelen,Staan,Stralende lach,Traditie,Traditionele kledij,Vaardigheid,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Ariadne Van ZandbergenVolcanoes National Park.