Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Interior of Arkansas State Capitol building, with marble stairway leading to House chamber, Little Rock, Arkansas USA : Stockfoto

Interior of Arkansas State Capitol building, with marble stairway leading to House chamber, Little Rock, Arkansas USA

Credits: 
Matt Meadows
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
128112886
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
2.606 x 3.883 px (22,06 x 32,88 cm) - 300 dpi - 5,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Interior Of Arkansas State Capitol Building With Marble Stairway Leading To House Chamber Little Rock Arkansas Usa StockfotoArchitectonische zuil,Architectuur,Arkansas,Binnenopname,Bouwwerk,Dakraam,Fotografie,Het zuiden van de Verenigde Staten,Huis interieur,Klein,Kleurenfoto,Leiden,Marmer,Noord,Overheid,Steen,Trap,Trappen,Verenigde Staten,Verticaal,WetgevingPhotographer Collection: Photolibrary